Ugrás a tartalomra

Egy modern lámpaoszlop, amely nem csak fényt ad

Egy innovatív környezetben természetes elvárás, hogy az irodából kilépve is rendelkezésre álljon a wifi vagy a mobiltöltési lehetőség. Ezért is választotta a Graphisoft Park az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. többfunkciós kültéri világítási megoldását.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. az ősszel adta át a Graphisoft Parkban a Korintosz Smart Plus kültéri lámpaoszlopcsalád Park Mobile elnevezésű modelljét. Ez a berendezés amellett, hogy fényt ad, több, digitális mobilitást nyújtó szolgáltatással segíti, hogy a munkatársak, vendégek a szabadban is kellemes, inspiráló környezetben töltsék az idejüket.

A négy méter magas oszlopba épített wifi funkció akár száz méter sugarú körben is képes internetkapcsolatot biztosítani, lehetővé téve a green office munkavégzést azoknak, akik nem egy irodában képzelik el az egész napjukat. A nyolc intelligens USB-csatlakozó használatával egyidejűleg rövid idő alatt többen is feltölthetik telefonjukat vagy táblagépüket. Az oszlop kiegészítőjeként tervezett padokhoz pedig biciklit vagy rollert is lehet rögzíteni.

A járókelők és a berendezések biztonságát az oszlopba épített két megapixeles, 108 fokos látószögű Full HD kamera szolgálja. A világítás – amelyet korszerű LED fényforrások biztosítanak – igény szerint működtethető alkonykapcsolóval, illetve távolról is vezérelhető.

Korintosz Smart Plus: digitális oázis

A modern városi életnek a többfunkciós eszközök és komplex szolgáltatások iránti igénye hívta életre a Korintosz Smart Plus lámpaoszlopcsaládot. Az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport és beszállító partnerei által közösen fejlesztett berendezések nem csupán fényt adnak, hanem afféle digitális oázisként szolgálják ki az embereket, helyi közösségeket. Az oszlopok többféle felszereltséggel rendelhetők, kiegészíthetők például az innogy IT-rendszerébe integrált elektromosautó-töltővel vagy 230 voltos biztonsági elektromos aljzattal is. Az egyedi igények szerinti további bővítési lehetőségekről kollégáinktól kaphat további tájékoztatást.

https://solutions.elmuemasz.hu/infrastrukturalis-megoldasok/intelligens-emobilitasi-megoldasok/korintosz-lampaoszlop